IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Techniek Operations


Techniek Operations

Ben je op zoek naar de beste technische professionals voor jouw afdeling of organisatie? Met het vernieuwende internetplatform 6in24 vind je snel en zonder gedoe de beste techneuten. Ben jij op zoek naar een monteur of service planner? Met de hulp van 6in24 vind je eenvoudig de technische specialist die jij zoekt. Geef eenvoudig op het platform aan naar welke professional jij op zoek bent en ontvang binnen 24 uur de 6 beste kandidaten. 

Techniek Operations specialist nodig?

Met 6in24 beschik je over de mogelijkheid om binnen elk specialistisch deelgebied in techniek operations snel en zonder gedoe de beste specialist te vinden voor jouw interim project of vacature. Het platform ontzorgt volledig en maakt jouw zoektocht net zo eenvoudig als het plaatsen van een bestelling op Ubereats of het boeken van een hotel in Schotland via Airbnb. 6in24 staat voor jou klaar om je te helpen met het vinden van een kandidaat voor jouw interim klus of vacature. Zo kun jij je blijven focussen op de groei van de organisatie en het realiseren van jouw ambities. 

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks de 6 beste kandidaten binnen 24 uur ontvangen? Ja je leest het goed! Met het unieke internet platform 6in24 is dit mogelijk. Met deze minimale inspanning beschik jij snel over de beste kandidaat voor jouw interim project of vacature. Je wordt volledig ontzorgd in het vinden van de benodigde kracht en expertise om jouw organisatie te ondersteunen.

Wacht niet langer met de zoektocht naar jouw technici!
Technische vacatures worden steeds moeilijker in te worden door de groeiende schaarste aan geschikt personeel. Wacht niet langer met het invullen van de door jouw benodigde expertise op gebied van operations. Een tekort aan personeel zou kunnen leiden tot een minder effectiviteit en efficiëntie binnen de processen van jouw organisatie.

No cure no pay
Probeer het platform volledig zonder zorgen uit. Je betaalt namelijk pas als je daadwerkelijk een kandidaat aanneemt. Daarnaast heb je geen account nodig om een vacature of interim project te plaatsen; erg gemakkelijk dus! 

Vacature of interim project uploaden?

Techneuten op alle niveaus

Voor het vinden van zowel startende als ervaren technische professional zit je bij 6in24 goed. Hieronder vind je een overzicht van een aantal functies die in het verleden vervuld zijn door 6in24. 

Gereedschapsmaker

Storingsmonteur

Service planner

Servicemonteur

Monteur utiliteit

Productie medewerker

Persoonlijk advies
Wij geven je graag persoonlijk inzicht in de meerwaarde dat ons platform biedt. Wil je meer te weten komen over de werkwijze van 6in24? Neem gerust contact met ons op; wij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.