IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Techniek Engineering


Techniek Engineering

Ben je op zoek naar de beste engineering professional voor jouw bedrijf? Met het vernieuwende internetplatform 6in24 vind je snel en zonder gedoe de engineer die aansluit op jouw behoeften.
Engineering is een veld dat ten alle tijden in ontwikkeling is. Middels ons platform kun jij de engineer vinden met het innovatieve vermogen en de technische kennis om het bedrijf van de toekomst te worden. Ben jij op zoek naar de engineer die ijzersterk is in civiele techniek, of ben je op zoek naar een monteur voor in de automotive branche? Geef eenvoudig op het platform aan naar welke specialisatie jij op zoek bent en ontvang binnen 24 uur cv's van 6 kandidaten die aansluiten op het gewenste profiel. Met het platform vind je de expertise die jij nodig hebt. Of het gaat om civiele techniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde, automotive, telecommunicatie of elektrotechniek, je vindt voor elk specialistisch deelgebied in de techniek de meest geschikte kandidaat met 6in24.

Engineer nodig?

Met 6in24 beschik je over de mogelijkheid om binnen elk specialistisch deelgebied in engineering, snel en zonder gedoe de beste specialist te vinden voor jouw opdracht of vacature. Het platform ontzorgt volledig en maakt jouw zoektocht net zo eenvoudig als het plaatsen van een bestelling op Ubereats of het boeken van een hotel in Schotland via Airbnb. Zo kun jij je blijven focussen op de groei van de organisatie en het realiseren van jouw ambities.

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks de techniek of engineering specialist vinden waar jij naar op zoek bent? Ja, dat kan! Met het unieke internet platform 6in24 is dit mogelijk. Met deze minimale inspanning beschik jij snel over de beste kandidaat voor jouw interim project of vacature. Je wordt volledig ontzorgd in het vinden van de benodigde kracht en expertise om jouw organisatie te ondersteunen.

Kom snel in actie
Technische vacatures worden steeds moeilijker in te worden door de groeiende schaarste aan geschikt personeel. Wacht niet langer met het invullen van de door jouw benodigde expertise. Een tekort aan technici zou kunnen leiden tot minder nauwkeurige productieprocessen!

No cure no pay
Probeer het platform volledig zonder zorgen uit. Je betaalt pas als er daadwerkelijk een kandidaat geplaatst is.

Vacature of interim project uploaden?

Engineers op alle niveaus

Voor het vinden van zowel startende als ervaren engineer of technicus zit je bij 6in24 goed. Hieronder vind je een overzicht van een aantal functies waar 6in24 jou bij kan helpen:

Calculator

Technisch beheerder

Engineer

Werkvoorbereider

Hardware engineer

Hoofd werkplaats

 

Persoonlijk advies
Wij geven je graag persoonlijk inzicht in de meerwaarde dat ons platform biedt. Wil je meer te weten komen over de werkwijze van 6in24? Neem gerust contact met ons op; wij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.