IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Research and Development


Research and Development (R&D)

Ben jij op zoek naar versterking voor jouw afdeling Research and Development (R&D) - onderzoek en ontwikkeling (O&O)? Met het vernieuwende internetplatform 6in24 vind je snel en zonder gedoe jouw nieuwe collega. Zoek je een specialist die verantwoording kan nemen over de totale uitvoering en coördinatie van projecten op het gebied van productontwikkeling? Middels het platform 6in24 vindt je de R&D/O&O specialist die aan al jouw eisen voldoet.

Geef eenvoudig op het platform aan naar welke specialisatie jij op zoek bent en ontvang binnen 24 uur cv's van de 6 beste kandidaten van de 6 beste bureaus. Met het platform haal jij de benodigde expertise in huis. Of het gaat om beheer van de productbacklog van jouw team of het vertalen van baanbrekende ideeën naar technisch haalbare en budgettair eonomische projecten, je vindt de meest geschikte kandidaat met 6in24.

Research and Development specialist nodig?

Het werkveld binnen research and development is erg breed. Van bijvoorbeeld de veredeling van zaden tot aan oppervlakkige ontwikkelingen waar de innovatie niet in het product zelf, maar bijvoobeeld in de verpakking zit. Door het brede werkveld binnen R&D, is het van belang dat je de professional met de juiste ervaring en kwaliteiten vindt erg groot. Gelukkig is dit door het platform 6in24 erg eenvoudig.

Met 6in24 beschik je over de mogelijkheid om binnen het brede werkveld van Research and Development, snel en zonder gedoe de meest geschikte specialist te vinden voor jouw opdracht of vacature. Het platform ontzorgt volledig en maakt jouw zoektocht net zo eenvoudig als het boeken van een appartement in Schotland met Airbnb. Zo kun jij je blijven focussen op de groei van de organisatie en het realiseren van jouw ambities.

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
BInnen 3 clicks de Research and development professional vinden waar jij naar op zoek bent? Met het vernieuwende recruitmentplatform 6in24 is dit mogelijk en ook nog eens zeer eenvoudig. Middels minimale inspanning beschik jij snel over de beste kandidaat voor jouw vacature of interim klus. Je wordt volledig ontzorgd in het vinden van de benodigde kracht en expertise die jouw organisatie kan ondersteunen met het innoveren van processen en/of producten.

No cure no pay
Probeer het platform volledig zonder zorgen uit. Je hebt geen account nodig en je betaalt pas als er een kandidaat geplaatst is. 

Probeer het zelf zorgeloos uit

Research and Development (R&D) professional:
starter, medior of senior

Voor het vinden van zowel de startende als ervaren Research and Development (R&D) professional is het gebruik maken van 6in24 een goed idee. Je vindt bij ons eenvoudig een professional die het mogelijk maakt om probelemen met betrekking tot R&D projecten en productieprocessen op te lossen. Voor iedere fase binnen Research and Development vind je via het platform dé specialist die matcht de cultuur van jouw organisatie en alle gewenste expertise.

Een overzicht van enkele functies binnen Research and Development:

R&D manager
R&D analist
Procesontwikkelaar
Constructeur R&D
Business Development Representative
Research and Development Engineer
Product Development
IT Development
Business Development

Persoonlijk advies
Wij geven je graag persoonlijk inzicht in de meerwaarde dat ons platform jou kan bieden. Wil je meer te weten komen over de werkwijze van 6in24? Of ben je benieuwd naar ervaringen vanuit eerdere samenwerkingen die zochten naar versterking van hun Research and Development team? Wij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoord.

Laat ons je overtuigen