IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Procurement and Supply Chain


Supply Chain & Procurement: integraal ketenbeheer

Ben je op zoek naar versterking voor jouw afdeling Supply Chain & Procurement? Met het vernieuwende internetplatform 6in24 vindt je snel en zonder gedoe de meest geschikte professional. Ben je op zoek naar een specialist die de logistieke wereld volledig begrijpt? Zoek je iemand met meer dan 10 jaar aan praktische ervaring in de wereldwijde logistiek? Middels het platform 6in24 vindt je specialisten voor alle fasen in de supply chain.

Geef eenvoudig op het platform aan naar welke specialisatie jij op zoek bent en ontvang binnen 24 uur cv's van de 6 beste bureaus de 6 beste kandidaten voor jouw vacature of interim klus. Je vindt eenvoudig de specialist die jij nodig hebt. Of het nou gaat om ervaring met het realiseren van financiële besparingen of het beiden van ondersteuning in de planning en uitvoering van strategieën. Je vindt altijd de meest geschikte kandidaat met 6in24!

Supply Chain specialist nodig?

Door 6in24 beschik jij over de mogelijkheid om voor iedere fase binnen de Supply Chain, snel en zonder gedoe de beste specialist te vinden voor jouw opdracht of vacature. Het platform ontzorgt volledig en maakt jouw zoektocht net zo eenvoudig als het plaatsen van een bestelling op Ubereats.

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks de Supply Chain specialist vinden waar jij naar op zoek bent? Ja je leest het goed! Met het unieke internetplatform 6in24 is dit mogelijk. In zeer korte tijd beschik jij snel over de beste kandidaat voor jouw interim project of vacature. Je wordt volledig ontzorgd in het vinden van de professional die aansluit op jouw wensen. Zo kun je door de professional die je in huis haalt snel ondersteund worden in de creatie van een zo effectief en efficiënt mogelijke keten van goederen en diensten van leverancier tot aan de klant of eindconsument. 

No cure no pay
Voor het platform is geen account nodig. Betalen doe je pas als er daadwerkelijk een kandidaat geplaatst is.

Probeer het zorgeloos uit 

Supply Chain professional: starter, medior of senior

Voor het vinden van zowel een startende als ervaren Supply Chain professional zit je bij 6in24 goed. Je vindt bij ons professionals die verantwoording kunnen nemen over inkomende en uitgaande transportstromen, opslag en voorraadbeheer, inkoop, toevoer-en verwachtingsmanagement, productie, planning, orderverwerking, klantenservice, kwaliteitsbeheer, productontwikkeling en informatiesystemen. Van junioren, medioren tot senioren. Voor iedere fase binnen de Supply Chain kun je via het platform dé specialist vinden die matcht met de gewenste expertise en cultuur van jouw organisatie.

Een overzicht van enkele functies binnen Supply Chain & Procurement

Supply chain manager
Junior Project manager
Master product scheduler
Supply Chain Coordinator
Logistics supplier manager
Coordinator Operational Planning Customization
Operations manager
Supply Chain Specialist
Supply Chain Financial
Junior Demand Planner
Logistics Coordinator
Supply Chain planner

Persoonlijk advies
Wij geven je graag persoonlijk inzicht in de meerwaarde van ons platform. Wil je meer te weten komen over de werkwijze van 6in24? Of ben je benieuwd naar ervaringen vanuit eerdere samenwerkingen met opdrachtgevers die zochten naar krachten binnen de Supply Chain & Procurement? Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Laat ons je overtuigen