IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Office Management


Office professionals

Ben je op zoek naar een office professional die jouw organisatie versterking kan bieden? Met het vernieuwende internetplatform 6in24 vind je snel en zonder gedoe de ervaren office manager waar jij naar op zoek bent. Of je nou een office manager, directiesecretaresse, personal assistant (PA) of een managementassistent zoekt, je vindt de specialialist die jij nodig hebt in slechts 3 clicks op het platform. Zo beschik je in mum van tijd over de benodigde ondersteuning voor jouw vacature en/of interimopdracht. En dat zonder een tijdrovend recruitmentproces. Ideaal om snel een onderbezetting te kunnen verhelpen zoals bijvoorbeeld bij (zwangerschaps) verlof, ziekte of voor tijdelijke projecten. 

Geef eenvoudig op het platform aan naar welke specialisatie jij op zoek bent, en ontvang binnen 24 uur cv's van 6 kandidaten met de gewenste specialismen. Met het platform vindt je de expertise die jouw organisatie nodig heeft. Van het verzorgen van de personeelsadministratie, het verkrijgen van een aanspreekpunt binnen de organisatie, het organiseren van bijeenkomsten en vergaderingen, het verzorgen van de zakelijke correspondentie tot aan het aansturen van secretariële medewerkers. Je vindt met 6in24 de office manager die voldoet aan al jouw eisen.

Office manager nodig?

Met 6in24 beschik je over de mogelijk om in het gehele domein office management, snel en zonder gedoe de perfecte kandidaat te vinden voor jouw opdracht of vacature. Een office manager vinden middels 6in24 is net zo eenvoudig als het plaatsen van een bestelling op Ubereats of het boeken van een luxe villa in Schotland via Airbnb. Zo kun jij je blijven focucussen op het bereiken van doelen en het waarmaken van jouw ambities. 

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks de office manager vinden waar jij naar op zoek bent? Ja je leest het goed! Met het unieke internetplatform 6in24 is dit mogelijk. Met de minimale inspanning van 3 muisklikken beschik jij snel over de beste office professional voor jouw interim project of vacature. Je wordt volledig ontzorgd in het vinden van de benodigde kracht en expertise.

No cure no pay
Probeer het platform volledig zonder zorgen uit. Je betaalt pas als er daadwerkelijk een office professional geplaatst is. Er is ook nog eens geen account nodig om een vacature of interim klus te plaatsen. Probeer het vandaag nog zorgeloos uit.

Vacature of interim project uploaden?

Office manager: Starter, medior of senior

Voor het vinden van zowel een startende als ervaren office manager zit je bij 6in24 goed. Van projecten voor de beginnende office manager tot aan opdrachten voor een directiesecretaris. Via het platform vind jij precies de specialist die matcht met de gewenste expertise en de cultuur van jouw organisatie.

Een aantal voorbeelden van professionals binnen het domein office management die je via 6in24 kunt vinden:

Office manager

Directiesecretaresse

Secretaresse

Management assistent

Personal Assistant (PA)

Bestuurssecretaresse

Juridische secretaresse

Project-secretaresse

Afdelingssecretaresse


Persoonlijk advies
Wij geven je graag persoonlijk inzicht in de meerwaarde van ons platform. Wil je meer te weten komen over de werkwijze van 6in24? Of ben je benieuwd naar ervaringen vanuit eerdere samenwerkingen met opdrachtgevers die zochten naar een office professional? Wij staan je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Laat ons je overtuigen