IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Legal - Juristen


Legal - Juridische professionals

Ben je op zoek naar versterking voor jouw legal afdeling? Met het vernieuwende internetplatform 6in24 vindt je snel en zonder gedoe de jurist die jij zoekt. Elk soort aan juridische expertise is bij ons te vinden. Of je nou op zoek bent naar een jurist met diepgaande kennis over arbeidsrecht, vastgoed, sourcing, commerciële contracten, intellectuele eigendommen, IT of ondermingsrecht: via 6in24 vind je in 3 clicks de professional die invulling geeft aan de juridische vraagstukken van jouw organisatie.

Geef eenvoudig op het platform aan naar welke speclisatie jij op zoek bent, en ontvang binnen 24 uur cv's van 6 kandidaten die beschikken over de benodigde specialismen. Middels het platform vind je de expertise die jij nodig hebt. Of het nu gaat om een bedrijfsjurist die inkoopcontracten opstelt en controleert of een ICT-jurist die beschikt over de juridische kennis van ICT-contracten en- voorwaarden binnen de markt. Je vindt jouw professional met 6in24.

Jurist(en) nodig?

Met 6in24 beschik jij over de mogelijkheid om voor uiteenlopende juridische functies, binnen elk rechtsgebied, snel en zonder gedoe de perfecte kandidaat te vinden voor jouw opdracht of vacature. Het platform maakt jouw zoektocht naar de perfecte kandidaat net zo simpel als bestellen van jouw avondeten via Ubereats of het boeken van een huis in Schotland via Airbnb. 

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat.
Binnen 3 clicks de jurist vinden voor jouw afdeling legal? Ja, je leest het goed! Met het unieke internetplatform is dit mogelijk. Door de minimale inspanning van slechts 3 muisklikken, ontvang jij zonder ergens aan vast te zitten, de 6 beste kandidaten van de 6 beste bureaus in jouw mailbox. Je wordt volledig ontzorgd in het vinden van de benodigde kracht en expertise. Zo kun jij jouw focus verleggen naar andere belangrijke zaken.

No cure no pay
Je hebt geen account nodig om een vacature of interimopdracht te plaatsen op ons platform. Daarnaast is het gebruik van ons platform voor jou helemaal gratis. Wij werken volgens het no cure no pay principe. Je betaalt pas als je de kandidaat van het winnende bureau aanneemt.

Vacature of interim project uploaden?

Juristen: starter, medior of senior

Voor het vinden van zowel de startende als ervaren jurist zit je bij 6in24 goed. Van de overheid, advocatuur tot aan het bedrijfsleven. Van junioren, medioren tot senioren. Binnen elk rechtsgebied voor zowel tijdelijk als vast dienstverband kun jij middels 6in24 de jurist vinden waar jij naar op zoek bent. Via het platform vind jij de specialist die matcht met de gewenste expertise.

Een selectie van de Juristen die je via 6in24 kunt vinden: 
Juridisch adviseur, contractmanager, medewerker juridsche zaken, AVG specialist, paralegal, legal counsel, bedrijfsjurist, arbeidsjurist, overheidsjurist, aanbestedingsrechtjurist, milieujurist, (account) manager Legal, trust officer, corporate secretaris, compliance officer, head of legal, manager compliance, director en general counsel.

Persoonlijk advies
Wij geven je graag persoonlijk inzicht in de meerwaarde van ons platform. Wil je meer te weten komen over de werkwijze van 6in24? Of ben je benieuwd naar ervaringen vanuit eerdere samenwerkingen met opdrachtgevers die zochten naar juristen? Wij staan voor je klaar om jouw prangende vragen te beantwoorden.

Vertel mij meer