IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

ICT Java, .Net en PHP


ICT Java, .Net en PHP

Is jouw organisatie op zoek naar een goede IT'er? Is er binnen jouw team behoefte aan iemand die kennis heeft van een programmeertaal? 6in24 biedt een oplossing hiervoor; binnen 24 uur de 6 beste kandidaten van de 6 beste bureaus voor jouw vacature of interim project. Ons platform werkt samen met de 6 beste bureaus die gespecialiseerd zijn in programmeren. Daarbij kun je denken aan codeertalen als Java, .Net en PHP.

Hebben jullie behoefte aan een nieuwe software die geschreven dient te worden in een specifieke programmeertaal? Hebben jullie bepaalde instructies nodig in een huidig programma of systeem? Met de hulp van 6in24 vind jij binnen korte tijd de oplossing hiervoor. Wij werken samen met de 6 beste bureaus op het gebied van IT programmeren met talen zoals Java, .Net en PHP. Jij hoeft ons alleen te verrtellen wat je nodig hebt, wij doen de rest! 

ICT Java, .Net, PHP'er nodig?

De zoektocht naar een goede IT'er met Java, .Net of PHP skills was nog nooit zo eenvoudig. Ben jij op zoek naar een IT professional met ervaring met coderen? Met de hulp van 6in24 beschik jij in korte tijd over 6 top kandidaten op het gebied van coderen en programmeren.

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks de beste IT'er? Ja, via 6in24 is dat mogelijk! Via 6in24 ontvang jij de 6 beste programmeurs van de 6 beste bureaus binnen 24 uur. Via Airbnb boek jij een appartement in Schotland en Ubereats bezorgt jouw sushi binnen 24 minuten. 6in24 is hét platform dat zorgt dat jij binnen 24 uur een nieuwe collega hebt die voldoet aan het gewenste profiel. 

No cure no pay
Het uitzetten van een vacature of interim project is geheel kosteloos en je hebt geen account nodig om gebruik te maken van ons platform. Wij werken op basis van no cure no pay; je betaalt pas als je een kandidaat aanneemt. Wil jij zelf ervaren hoe gebruiksvriendelijk ons platform is, probeer het dan zorgeloos uit! 

Vacature of interim project uploaden?

ICT Java, .Net en PHP op alle niveaus

Of je nou een programmeur nodig hebt die net uit de schoolbanken komt, of een codeerder die al 5 jaar werkervaring heeft. Met de hulp van 6in24 vind jij wat je nodig hebt! Upload nu jouw vacature of interim project, zodat jij je focus kan verleggen naar andere belangrijke zaken.

Persoonlijk advies
Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Of wil jij meer te weten komen over 6in24? Neem dan contact met ons op; wij beantwoorden je vragen graag.