IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

ICT Development


ICT Development

Is jouw organisatie op zoek naar een goede ICT'er? Wil jij binnen mum van tijd beschikken over een nieuwe IT collega? Dan ben je bij 6in24 aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij binnen 24 uur 6 goede ICT-developers in je mailbox hebt. Het enige dat jij hoeft te doen, is de vacature of interim klus te plaatsen op onze website. Vervolgens kun jij je focus weer verleggen naar andere belangrijke zaken. 6in24 zorgt ervoor dat de zoektocht naar jouw nieuwe collega snel en goed verloopt. 

Is jouw afdeling op zoek naar iemand die software kan bouwen en ontwikkelen waar de apparaten, programma's en websites van het bedrijf op draaien? Is de huidige software toe aan een update of een aantal aanpassingen? Dan helpt 6in24 jou graag met het vinden van de juiste IT professional. Wij werken samen met de 6 beste bureaus binnen de ICT-development. Jij hebt slechts één contactpersoon; je hoeft dus niet te schakelen met een aantal accountmanagers. Erg gemakkelijk dus! 

ICT Developer nodig?

De zoektocht naar een goede developer was nog nooit zo eenvoudig. Mis jij in je team iemand met de expertise om software te ontwikkelen? Met de hulp van 6in24 beschik jij in korte tijd over 6 top kandidaten op het gebied ICT-development. 

Je bent slechte 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks de beste IT'er? Ja, via 6in24 is dat mogelijk! Via Airbnb boek jij een huis in Schotland en Ubereats bezorgt jouw avondeten binnen 24 minuten. 6in24 is hét platform dat zorgt dat jij binnen 24 uur beschikt over een nieuwe collega. 

No cure no pay
Om een vacature of interim klus te plaatsen op ons platform heb je geen account nodig. Daarnaast is het gebruik van ons platform gratis. Wij werken namelijk volgens het no cure no pay principe; je betaalt pas aan het winnende bureau als je daadwerkelijk een kandidaat aanneemt. Probeer het snel en kom erachter dat het vinden van de perfecte ICT-collega nog nooit zo makkelijk was. 

Vacature of interim project uploaden?

ICT Development op alle niveaus

Of je nou een developer nodig hebt die net uit de schoolbanken komt, of een developer die al 5 jaar werkervaring heeft. Met de hulp van 6in24 vind jij wat je nodig hebt! Upload nu je vacature zodat jij je focus kan verleggen naar andere belangrijke werkzaamheden.

Persoonlijk advies
Wil je meer te weten komen over 6in24, of ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Wij hebben het antwoord op jouw vraag.