IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

ICT Consultancy


ICT Consultant

Is er binnen jouw team behoefte aan een (nieuwe) IT Consultant? Ben jij op zoek naar een consultant die past binnen het door jou gewenste profiel? Via ons ontvang jij op basis van no cure no pay, in samenwerking met de 6 beste bureaus binnen de IT consulting, de 6 beste kandidaten die aansluiten op het door jou gewenste profiel. En dat ook nog eens binnen 24 uur!

Of je nou op zoek bent naar iemand die IT-vraagstukken kan oplossen bij klanten, iemand die IT-infrastructuur kan implementeren, of naar de professional die de systeemintergratie onder zijn hoede neemt. 6in24 biedt jou de makkelijkste en snelste oplossing om een kandidaat met het meest geschikte profiel te vinden. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw vacature of interim klus te plaatsen op ons platform. Het platform doet de rest van het werk voor jou!

ICT Consultant nodig

De zoektocht naar een goede IT consultant is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de hulp van 6in24 vind jij zonder enige moeite de juiste consultant met de gewenste ervaring. Het gebruik van 6in24 is net zo eenvoudig als het plaatsen van een bestelling op Ubereats, of het boeken van een luxe villa in Schotland via Airbnb. Zo kun jij je blijven focussen op jouw eigen werkzaamheden en het realiseren van ambities. 

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks de beste ICT-consultant vinden? Ja, via 6in24 is dat mogelijk! Via het platform ontvang jij de 6 beste consultants van de 6 beste bureaus binnen 24 uur.

No cure no pay
Het uploaden van een vacature of interim klus op 6in24 is geheel kosteloos, en daarnaast hebt je geen account nodig om gebruik te maken van het platform. 6in24 werkt op basis van no cure no pay; je betaalt pas als je een kandidaat aanneemt. Wil je zelf ervaren hoe gebruiksvriendelijk het platform is? Probeer het dan kosteloos en geheel vrijblijvend uit!

Vacature of interim project uploaden?

ICT Consultants op alle niveaus

Ben je op zoek naar een consultant met meerdere jaren evaring? Of zoek je een jonge IT consultant die net zijn studie heeft afgerond? Met de hulp van 6in24 vind jij wat je nodig hebt. Upload nu je vacature of interim klus zodat jij je focus kan verleggen naar andere belangrijke projecten. Wij zetten graag de 6 beste bureaus voor je aan het werk!

Persoonlijk advies
Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Of wil je meer te weten komen over 6in24? Neem dan contact met ons op via onderstaande link. Wij hebben de antwoorden op jouw vragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op