IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

ICT Beheer


ICT BEHEER

Is jouw bedrijf op zoek naar versterking voor de IT-afdeling? Met 6in24 zorg jij ervoor dat je in een mum van tijd keuze hebt uit de 6 beste ICT'ers van de 6 beste bureaus op het gebied van ICT-beheer voor jouw vacature of interim klus. 

Is het tijd om het besturingssysteem up te daten? Zijn er back-ups nodig? Heeft jouw organisatie veel te maken met ICT-problemen of storingen? Of is het wellicht tijd om wat te doen aan de beveiliging van gegevens en het netwerk? Is het antwoord op een van deze of meerdere vragen 'ja', dan helpt 6in24 je graag. Met slechts 3 clicks heb jij binnen 24 uur de 6 beste kandidaten van de 6 beste bureaus in je mailbox! 

Geef via de website eenvoudig aan waar je naar op zoek bent. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bureaus exact weten wat jij zoekt, zodat je snel de juiste kennis en expertise tot je beschikking hebt. 

ICT Beheerder nodig?

De zoektocht naar een goede IT'er was nog nooit zo gemakkelijk. Met de hulp van 6in24 beschik jij eenvoudig en snel over de 6 beste ICT'beheerders voor jouw vacature of interim project. Zodra jij de vacature hebt geplaatst op ons unieke internet platform, kun jij achterover leunen. 24 uur later ontvang jij 6 profielen van IT'ers die aansluiten bij jouw wensen in je mailbox. 

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks vind jij de perfecte ICT-beheerder! 6in24 is te vergelijken met 's werelds grootste platformen als Ubereats en Airbnb. Binnen 24 minuten heb je jouw bestelling van Ubereats thuis en over zes dagen kun jij in een Schotse villa zitten via Airbnb. Met 6in24 heb jij binnen 24 uur de 6 beste IT profielen van de 6 beste bureaus van dit moment. 

No cure no pay
Wij werken volgens het no cure no pay principe; je betaalt pas als je daadwerkelijk een kandidaat aanneemt. Een account heb je niet nodig om een vacature of interim klus te plaatsen. It's as simple as that! 

Vacature of interim project uploaden?

ICT Beheerder starter, medior of senior

De zoektocht naar een ICT-beheerder was nog nooit zo makkelijk. 6in24 helpt graag met de zoektocht naar een ICT-beheerder op alle niveaus. Het enige dat wij hoeven te weten, is waar jij naar op zoek bent. Wij zorgen er dan voor dat je snel de juiste collega in huis hebt. 

Persoonlijk advies
Heb jij nog vragen over het gebruik van ons platform? Of ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan snel contact met ons op zodat wij jouw vragen kunnen beantwoorden.