IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Human Resource


Human Resource (HR)

Ben jij op zoek naar nieuwe een collega voor de HR-afdeling van jouw bedrijf? Is er behoefte aan een nieuwe HR-medewerker, HR business partner of recruiter? Bij 6in24 ben je daarvoor aan het juiste adres. Binnen 3 clicks ontvang jij binnen 24 uur een oplossing voor de openstaande vacature of interim project. 

Geef eenvoudig aan waar jij naar op zoek bent en ontvang de volgende dag de 6 beste human resource professionals in je mailbox. 6in24 zorgt ervoor dat jij de juiste kennis en ervaring in huis krijgt op zowel interim basis als vast gebied.

Human Resource specialist nodig?

Met de hulp van 6in24 beschik jij snel en eenvoudig over een HR collega voor jouw vacature of interim project. Wij zorgen dat jouw zoektocht naar de juiste HR professional makkelijker wordt dan ooit. Je hoeft alleen jouw vacature te uploaden op 6in24. Vervolgens kan jij je weer focussen op andere belangrijke zaken. 6in24 gaat direct voor je aan de slag en zorgt ervoor dat jij snel beschikt over de juiste HR professional. 

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks vind jij de perfecte human resource professional! Binnen 24 minuten bezorgt Ubereats jouw hamburger van Kranenborg en via Airbnb boek je eenvoudig een huis met zwembad in Schotland. Met de hulp van 6in24 beschik jij snel en zorgeloos over 6 top kandidaten! 

No cure no pay
6in24 werkt middels het no cure no pay principe; je betaalt pas als je daadwerkelijk een kandidaat aanneemt! Daarnaast heb je geen account nodig om een vacature of interim project te plaatsen op onze website. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om aan een nieuwe human resource collega te komen.

Vacature of interim project uploaden?

Human resource starter, medior of senior

Het platform kan gebruikt worden voor het vinden van een HR professional op alle niveaus. Het vinden van een HR medewerker of HR business partner was nog nooit zo makkelijk. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent en wij zullen er voor zorgen dat jij wordt voorgesteld aan de juiste kandidaten! 

Een selectie van human resource professionals die je via 6in24 kunt vinden:

HR business partner

HR manager

HR specialist

HR generalist

HR adviseur

HR assistent

HR administrateur

HR medewerker

Corporate recruiter

 

Recruiter

 


Persoonlijk advies
Hoor jij graag hoe onze eerdere opdrachtgevers denken over onze dienstverlening? Wil je meer te weten komen over 6in24, of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!