IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Finance


Finance

Ben jij op zoek naar een finance professional voor jouw organisatie? Met de hulp van ons nieuwe internet platform vind je binnen 24 uur de beste kandidaat. Of je nou op zoek bent naar een finance manager, controller, crediteuren beheerder, administrateur of een andere finance professional. Via 6in24 ontvang jij in slechts 3 clicks de 6 beste kandidaten van de 6 beste finance bureaus in je mailbox. Met 6in24 haal jij snel en eenvoudig de kennis in huis die je op dit moment nodig hebt, voor zowel interim als vast. 

Finance specialist nodig?

Middels het platform beschik jij over de mogelijkheid om snel en zonder enige moeite, de meest geschikte finance professional te vinden voor jouw vacature of interim klus. Ons platform zorgt ervoor dat de zoektocht naar een nieuwe collega of tijdelijke kracht gemakkelijker wordt dan ooit tevoren. Het gebruik van 6in24 is net zo simpel als het plaatsen van een bestelling op Ubereats of het boeken van een appartement in Schotland via Airbnb. Wij ontzorgen jou volledig zodat jij je kan focussen op andere belangrijke zaken. 

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks vind jij de perfecte finance specialist voor jouw interim opdracht of vacature!  Met deze minimale inspanning ontvang jij middels ons platform binnen 24 uur de 6 beste kandidaten van de 6 beste finance bureaus in je mailbox. Wij zorgen ervoor dat je in een mum van tijd beschikt over de juiste kennis en expertise, zodat jij je weer bezig kan houden met andere belangrijke werkzaamheden.

No cure no pay
Probeer het platform gratis en zonder gedoe uit! Je betaalt namelijk pas als je daadwerkelijk een kandidaat aanneemt; no cure no pay dus. Daarnaast heb je geen account nodig om een vacature of interim project te plaatsen. 

Vacature of interim project uploaden?

Finance starter, medior of senior

Voor het vinden van een startende financial tot aan een ervaren CFO zit je bij 6in24 goed! Via ons unieke platform vind je snel en zonder veel moeite de juiste financiële medewerker die matcht met het profiel dat jij voor ogen hebt. 

Een selectie van finance professionals die je via 6in24 kunt vinden:

Chief Financial Officer

Financieel directeur

Finance manager

Senior business controller

Financial controller

Medior business controller

Junior business controller

Assistent controller

Project
controller

Payroll
specialist

Medewerker debiteuren

Medewerker crediteuren

Allround financial

Hoofd financiële administratie

Assisttent accountant


Persoonlijk advies
Wij brengen je graag op de hoogte over de voordelen van het platform 6in24. Wil je meer te weten komen over 6in24 of ben je benieuwd naar onze werkwijze? Hoor jij graag hoe onze opdrachtgevers over onze dienstverlening denken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.