IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

De nieuwe manier van Finance Recruitment - 6in24.nl


6 kandidaten van de beste bureaus in Nederland

6in24 biedt een nieuwe manier om goed personeel te vinden. Met 3 clicks kan een opdrachtgever, geheel kosteloos, een vacature of interim project plaatsen en binnen 24 uur ontvang je een reactie van 6 bureaus gespecialiseerd in finance interim kandidaten. Voor w&s vacatures kan je binnen 6 dagen een reactie verwachten.

Doordat 6in24 samenwerkt met de beste bureaus ben je verzekerd van goede kandidaten tegen een aantrekkelijk tarief. Je upload je opdracht en de aangesloten bureaus sturen direct het CV van de meest geschikte kandidaat en het tarief naar je toe. Probeer ons platform vrijblijvend!

                                       OPDRACHT PLAATSEN         VACATURE PLAATSEN

 

Over 6in24
6in24 is de schakel tussen de beste interim bureaus en mooie opdrachtgevers en Finance Vacatures. Naast Finance Recruitment richt 6in24 zich ook op andere vakgebieden zoals Interim IT, HR en Marketing Communicatie. 6in24 breekt met de conventies van de traditionele detacheringsmarkt. De verbinding tussen vraag en aanbod wordt opnieuw gedefinieerd. Maak kennis met recruitment volgens 6in24: efficiënter, sneller, beter. Nog nooit was het vinden van de beste Kandidaten zo gemakkelijk.

Op zoek naar een business controller, financial controller, financial manager, assistent controller of financieel medewerker? 6in24 levert de beste Finance Kandidaten voor op jouw Finance Vacatures.

Trends & Ontwikkelingen: Finance Recruitment
6in24 weet wat er speelt binnen Finance Recruitment. De arbeidsmarkt in Nederland verandert. Onder anderen op Finance. Meer Finance Vacatures, minder Finance Specialisten. 6in24 biedt een uitkomst voor opdrachtgevers om de Finance Vacatures toch snel en goed te kunnen invullen, door een samenwerking met de beste Finance Recruitment bureaus.

Er moet structureel wat veranderen in Finance Recruitment. Banen zullen veranderen of verdwijnen. Technologische ontwikkelingen kunnen voor vooruitgang zorgen, maar tegelijkertijd confronteren ze bedrijven met grote uitdagingen. Wat betekent dit voor Finance Vacatures? De slimme IT’ers en finance professionals die dit samen regelen, zijn in de nabije toekomst steeds minder vaak in dienst van een bedrijf, maar werken voor een netwerk. “Zachte” kerncompetenties, kennis en sociale vaardigheden worden in ieder geval steeds belangrijker. 

Binnen 24 uur de 6 beste kandidaten
Via ons platform kan je als opdrachtgever gratis je finance vacatures of freelance opdrachten plaatsen. Voor interim vacatures leveren onze 6 beste bureaus binnen 24 uur de 6 beste Kandidaten binnen dat vakgebied. Binnen het vakgebied Finance Interim kan je denken aan Interim Finance Vacatures als Financieel directeur, Financieel Manager of Financieel Controller.

Interim en W&S
Naast Interim Management kan je bij 6in24 ook je w&s Finance Vacatures plaatsen. De 6 bureaus die binnen het specifieke vakgebied zijn aangesloten leveren dan binnen 6 dagen hun 6 beste Kandidaten. Binnen Finance zijn er verschillende functies waarbij we je kunnen helpen aan kandidaten. Hieronder zijn de belangrijkste specialisaties te vinden.

Finance Manager
De aangesloten bureaus spreken iedere dag ervaren finance managers zoals:
- CFO
- Financieel directeur
- Financieel manager
- Finance professional

Controller
- Junior business controller
- Senior business controller
- Assistent controller
- Financial controller
- Project controller

Administratie
- Financieel medewerker
- Hoofd financiele administratie
- medewerker financiele administratie
- medewerker debiteuren / crediteuren

No cure, no pay

6in24 werkt op basis van no cure, no pay; er wordt pas betaald indien een kandidaat daadwerkelijk geplaatst is. De opdrachtgever betaalt niks aan 6in24 maar enkel aan het winnende bureau, de onderling afgesproken fee/marge. 6in24 brengt voor Interim (Finance) Vacatures € 4,- per gewerkt uur (door de Kandidaat die het project wint) in rekening bij het winnende (interim)bureau. Voor W&S geldt 4% van het jaarsalaris (van de kandidaat die het project wint).