Zo eenvoudig werkt 6in24


Opdrachtgevers

Zo werkt het:

    Stap 1: Upload (gratis) je interim opdracht of vacature. Zorg dat het functieprofiel helder en duidelijk is, vergeet niet te benoemen om wat voor een dienstverband het gaat en een korte introductie over de organisatie;;
    Stap 2: De 6 beste bureaus binnen het vakgebied presenteren binnen 24 uur (interim) of 6 dagen (w&s) hun beste kandidaat;
    Stap 3: Met 1 klik op de knop nodig je de beste kandidaten uit voor een vrijblijvende kennismaking;
    Stap 4: Kies de beste kandidaat;
    Stap 5: Je sluit het contract en betaalt de fee aan het winnende bureau.

Opdrachtgevers krijgen, geheel kosteloos en vrijblijvend, in 3 clicks binnen 24u (interim) of 6 dagen (W&S) de 6 beste kandidaten voor een vacature van de 6 beste bureaus binnen het specifieke vakgebied. Binnen 24 dagen is de gehele procedure afgerond en is de perfecte kandidaat klaar om te beginnen. Als opdrachtgever ben je daarbij verzekerd van een scherp, marktconform salaris én van de gegarandeerde expertise van de deelnemende bureaus. Wij werken op basis van no cure, no pay. Er wordt dus pas betaald, aan het winnende bureau, wanneer er daadwerkelijk een kandidaat geplaatst is. 

Kandidaten

Zo werkt het:

    Stap 1: Geef via het dropdown-menu aan om welk vakgebied het gaat;
    Stap 2: Upload je cv (PDF of Word);
    Stap 3: Vul e-mailadres in;
    Stap 4: Klik op de knop 'Verstuur CV' en het aftellen is begonnen...
    Stap 5: Binnen 24 uur ontvang je 6 reacties van de 6 beste bureaus binnen jouw vakgebied.

Kandidaten kunnen zich via 6in24 in 3 simpele stappen aanmelden bij de 6 beste bureaus op hun vakgebied. Binnen 24 uur ontvang je van elk bureau een reactie: een afwijzing of een uitnodiging voor een kennismaking. Binnen 24 uur weet je wat de markt je waard vindt.

Bureaus

Via 6in24 komen bureaus eenvoudig in contact met mooie vacatures en goede kandidaten. Per zoekopdracht concurreer je met 5 andere bureaus – helder en overzichtelijk. En binnen 6 dagen krijg je uitsluitsel of de door jou voorgestelde kandidaat in aanmerking komt. Er wordt pas betaald als jouw interimmer daadwerkelijk geplaatst wordt. De “succes fee” bij plaatsing bedraagt 4% van het jaarsalaris. Voor interim is dit 4EU per gewerkt uur. 6in24 is jouw no cure no pay sales force!

Het bijkomend voordeel van 6in24 is bovendien dat kandidaten zich in één keer bij 6 bureaus kunnen aanmelden – bovendien zijn het na selectie de beste bureaus van Nederland. Omdat ze ook nog eens binnen 24 uur reactie krijgen zullen weinig kandidaten zich de moeite nemen om zich ook nog bij andere bureaus in te schrijven.

Algemene voorwaarden

Klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen. Indien je als opdrachtgever, bureau of interimmer met ons in zee gaat zijn deze voorwaarden automatisch van toepassing.