FAQ


1. Hoe wordt bepaald wat de 6 beste bureaus binnen een vakgebied zijn?

De opdrachtgevers geven feedback op de door de bureaus geleverde  CV's. Hierbij kijken de opdrachtgevers naar de snelheid en de kwaliteit die het bureau levert. Het is daarom van belang om als bureau zo snel mogelijk de beste kandidaat aan te leveren. Ook de kandidaten krijgen de mogelijkheid om het bureau te beoordelen. Op deze manier houden wij de kwaliteit van de bureaus hoog, niemand wilt een slechte ranking krijgen en gaat voor het hoogst mogelijke aantal sterren! Het minst presterende bureau staat het jaar erna niet meer in de lijst.

2. Wat doet 6in24 met mijn CV nadat ik mij aangemeld heb als werkzoekende?

We sturen jouw CV door naar de 6 beste bureaus binnen jouw vakgebied. Deze bureaus nemen binnen 24 uur contact met je op. 6in24 bewaart alleen jouw mailadres en vakgebied, dus niet jouw CV. Mocht er in een later stadium een vacature binnen jouw vakgebied ontstaan, dan sturen we je een mail met de bureaus die deze opdracht of vacature aanbieden.

3. Wat houdt het tarief in?

Het tarief waarvoor een bureau een kandidaat voorstelt aan de opdrachtgever is inclusief reiskosten en exclusief BTW. Hierin moet, door het bureau, rekening worden gehouden met de €4 "succes fee" voor 6in24. 6in24 brengt de jobposter geen geld in rekening. 

4. Wat wordt verstaan onder "24 uur"?

Deze 24 uur gaat in principe in vanaf het moment dat het project of CV is verzonden, exclusief weekend-uren. Een kandidaat ontvangt in ieder geval een reactie van de bureaus die een gepast project hebben of interesse hebben in een kennismaking of om het CV op te nemen in hun database voor de toekomst. Opdrachtgevers ontvangen van de bureaus een gepast CV of eventueel de mededeling dat zij geen gepaste kandidaat hebben.

5. Waarom hanteren jullie voor vaste functies een andere deadline?

Voor vaste functie is de perfecte match belangrijk. Naast de juiste werkervaring is de persoonlijkheid van een kandidaat ook belangrijk bij W&S posities. Ook is de selectieprocedure voor vaste functies vaak langduriger omdat de werkgever zich voor langere tijd verbindt aan een kandidaat. 6in24 houdt dan ook 6 werkdagen aan als uiterlijke deadline voor de bureaus om het beste CV aan te kunnen leveren. De tijd gaat in op het moment dat wij de vacature doorzetten naar naar onze bureaus.

6. Wat is het verdienmodel van 6in24?

6in24 werkt op basis van no cure, no pay; er wordt pas betaald indien een kandidaat daadwerkelijk geplaatst is. 6in24 brengt € 4,- per gewerkt uur (door de interim manager die het project wint) in rekening bij het winnende bureau. Voor W&S geldt 4% van het jaarsalaris (van de kandidaat die het project wint). Dit percentage brengt 6in24 in rekening bij het winnende bureau. De opdrachtgever betaalt niks aan 6in24 maar enkel aan het winnende bureau, de onderling afgesproken fee/marge.

 

Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-2149141 of per mail via info@6in24.nl.