IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Banking & Insurance


Banking and Insurance

Ben jij op zoek naar versterking voor jouw banking en/of insurance afdeling? Met het vernieuwende internet platform, 6in24, vind je snel en zonder moeite jouw nieuwe collega. Of je nou op zoek bent naar een risk manager of een jong aanstormend talent, je bent slechts 3 clicks op ons platform verwijdert van de beste kandidaten voor jouw vacature of interim klus.

Geef eenvoudig op onze website aan naar welke professional jij op zoek bent en ontvang binnen 24 uur de 6 beste kandidaten van de 6 beste bureaus. Met de hulp van het platform vind jij de expertise die jij nodig hebt.

Banking and Insurance: vind jouw specialist in 3 clicks

Met 6in24 beschik jij over de mogelijkheid om snel en zonder gedoe de perfecte kandidaat te vinden voor jouw vacature of interim klus op het gebied van banking of insurance. Het platform neemt alle last van jouw schouders en maakt de zoektocht naar een nieuwe collega erg gemakkelijk. Het is net zo eenvoudig als het plaatsen van een bestelling op Ubereats of het boeken van een luxe villa in Schotland via Airbnb.  Zo kun jij je blijven focussen op je eigen werkzaamheden en het realiseren van jouw ambities.

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks de banking- of insurancespecialist vinden waar jij naar op zoek naar bent? Ja je leest het goed! Met het unieke internet platform 6in24 is dit mogelijk. Met deze minimale inspanning beschik jij snel over de beste kandidaat voor jouw vacature of interim klus. Je wordt volledig ontzorgd in het vinden van de benodigde kracht en expertise.

No cure no pay
Probeer het platform volledig zonder zorgen uit. Je betaalt pas als er daadwerkelijk een kandidaat geplaats is. Daarnaast heb je geen account nodig om een vacature of interim klus te plaatsen. Erg gemakkelijk dus!

Vacature of interim project uploaden?

Banking of Insurance starter, medior of senior nodig?

Voor het vinden van zowel startende als ervaren banking of insurance specialist zit je bij 6in24 goed; van een risk manager tot een jong aanstormend talent. Via het platform vind jij precies de specialist die matcht met de gewenste expertise en de cultuur van jouw organisatie.

Een selectie van banking en insurance professionals die je via 6in24 kunt vinden:

Senior professional zakelijk bankieren

Medior professional zakelijk bankieren

Junior professional zakelijk bankieren

Relatiemanager banking

Senior professional
verzekeren

Adviseur corporate
strategy

Relatiemanager commercial banking

Medior professional
verzekeren

Professional corporate
banking

Persoonlijk advies
Wij geven je graag persoonlijk inzicht in onze werkwijze. Wil je meer te weten komen over 6in24 of ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Hoor je graan meer over andere ervaringen van onze eerdere opdrachtgevers? Neem vrijblijvend contact op met ons, zodat we jouw vragen kunnen beantwoorden.

Daag ons uit