IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Sales Vacatures – 6in24.nl: 6 top Kandidaten binnen 24 uur


Het aantal Sales Vacatures blijft groeien. Sales Talent wordt overal gezocht. Als Sales Consultant ben je een echte verkoper, verbinder en vakspecialist binnen een vakgebied. De Sales Consultant, Sales Manager, Junior Accountmanager, Commercieel Medewerker Binnendienst of Verkoper Buitendienst, sales talent wordt binnen alle branches en vakgebieden gevraagd: Finance, HRM, Marketing & Communicatie, IT, Finance.

Impact van social media op Sales
Zowel B2B als B2C organisaties speelt de Commerciële Sales afdeling een belangrijke rol. Hier zien we een grote overlap met de afdeling Marketing Communicatie, denk hierbij aan social media en online marketing. Het online gedeelte is niet meer weg te denken, en dus ook zeker niet bij Sales. De rol van de Sales Consultant verandert hierdoor ook. Traditionele telemarketing is niet meer de “only way”.  Zo worden bijvoorbeeld Whatsapp, Facebook en Skype steeds meer ingezet als zakelijk communicatiemiddel.

HR Vacatures via 6in24 – een nieuwe manier van HR Recruitment
Het unieke internetplatform 6in24 speelt perfect in op de ontwikkelingen binnen Recruitment. Snelheid, kwaliteit en gemak zijn kernwoorden die de werkwijze van 6in24 beschrijven. Binnen 3 clicks kan een opdrachtgever zijn Sales Vacatures plaatsen. Binnen 24 uur heeft de opdrachtgever de 6 beste kandidaten in zijn mailbox. Of het nu gaat om een Sales Manager, Accountmanager, Sales Director of Commercieel Medewerker Binnendienst of Buitendienst. Maar ook op andere vakgebieden kunnen opdrachtgevers bij ons terecht. 6in24 heeft een samenwerking met de beste bureaus op Finance, Marketing Communicatie, IT Beheer, IT Consultancy, IT Development, Procurement & Supply Chain, R&D en Quality, Sales, Techniek-Engineering, Techniek-Operations en Legal.

No cure, no pay
6in24 werkt op basis van no cure, no pay; er wordt pas betaald indien een kandidaat daadwerkelijk geplaatst is. De opdrachtgever betaalt niks aan 6in24 maar enkel aan het winnende bureau, de onderling afgesproken fee/marge. 6in24 brengt voor Interim Vacatures € 4,- per gewerkt uur in rekening bij het winnende (interim)bureau. Voor W&S geldt 4% van het jaarsalaris (van de kandidaat die het project wint).