IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Ontwikkelingen in Marketing & Communicatie


Het aanbod van zowel Marketing Vacatures als Communicatie Vacatures is enorm. Van online marketeer, online marketing consultant of communicatie medewerker tot project manager of verandermanager. Marketing en Communicatie zeer breed vak met vele specialisaties en tevens een overlap met Sales Vacatures en IT Vacatures.

Social media in Marketing en Communicatie
Online Marketing en Social media speelt een grote rol in Marketing en Communicatie. De meeste communicatieprofessionals zetten social media in in de communicatiemix. De afgelopen jaar is dit alleen maar toegenomen. Naast Social Media speelt vooral ook SEO en SEA een steeds grotere rol. De Online Marketeer en online marketing consultant zijn binnen marcom vacatures daarom een veel gevraagde rollen.

Big data is watching you
Online Marketing en Communicatie wordt, naast het zenden van informatie, hoofdzakelijk gebruikt om data te verzamelen. Data is macht. Marketing Vacatures en Communicatie Vacatures worden hier dan ook op afgestemd. SEO en SEA is niet meer weg te denken in organisaties. Door slim gebruik te maken en koppelen van data kan de online marketeer inspelen op het individu, de situatie of de gemoedstoestand.

Marketing Vacatures & Communicatie Vacatures
De online budgetten voor Marketing en Communicatie groeien als kool. Adverteerders investeren miljarden euro’s in online reclame. Met name Google en Facebook zijn hierin grote aandeelhouders. Traditionele bedrijven moeten sneller veranderen. Ze kunnen niet om de invloed van online marketing op hun business heen, maar blijken daar in veel gevallen veel moeite mee te hebben. Een (interim) online marketeer kan hierin hulp bieden.

Marketing en Communicatie ontwikkelingen binnen Recruitment
Ook binnen de recruitment branche valt er ook nog veel te ontwikkelen. Er zijn enorm veel traditionele werving en selectie bureaus die de marketing en communicatie ontwikkelingen niet kunnen bijhouden en niet in spelen op trends en ontwikkelingen. Vele ondernemers proberen in te spelen op de online ontwikkelingen door het lanceren van zogenaamde marktplaatsen die Marketing Vacatures en Kandidaten aanbieden. Echter blijkt dit niet optimaal te werken, het vraag en de aanbod is enorm maar gaat ten kosten van de kwaliteit en relevantie.

6in24 biedt de nieuwe manier van recruitment
6in24 komt met de uitkomst. Het unieke internetplatform speelt perfect in op de ontwikkelingen binnen Recruitment, Marketing en Communicatie. Snelheid, kwaliteit en gemak zijn kernwoorden die de werkwijze van 6in24 beschrijven. Binnen 3 clicks kan een opdrachtgever zijn Marketing Vacatures plaatsen. Binnen 24 uur heeft de opdrachtgever de 6 beste kandidaten in zijn mailbox. Of het nu gaat om een online marketeer, project manager, online marketing consultant, project manager of communicatiemedewerker. Maar ook op andere vakgebieden kunnen opdrachtgevers bij ons terecht. 6in24 heeft een samenwerking met de beste bureaus op Finance, HR, Sales, IT Beheer, IT Consultancy, IT Development, Procurement & Supply Chain, R&D en Quality, Sales, Techniek-Engineering, Techniek-Operations en Legal.

No cure, no pay
6in24 werkt op basis van no cure, no pay; er wordt pas betaald indien een kandidaat daadwerkelijk geplaatst is. De opdrachtgever betaalt niks aan 6in24 maar enkel aan het winnende bureau, de onderling afgesproken fee/marge. 6in24 brengt voor Interim Vacatures € 4,- per gewerkt uur in rekening bij het winnende (interim)bureau. Voor W&S geldt 4% van het jaarsalaris (van de kandidaat die het project wint).