IK ZOEK
Het uploaden van een Vacature/CV is geheel kosteloos.

Marketing & Communicatie


Marketing & Communicatie

Ben je op zoek naar versterking voor jouw marketing- en/of communicatieteam? Met het vernieuwende internetplatform 6in24 vindt je snel en zonder gedoe jouw nieuwe collega. Of je nou op zoek bent naar een propositie marketeer, growth hacker, conversatie optimalisatie specialist, online marketingmanager of een (online) communicatiemanager: via 6in24 vind je in 3 clicks de beste kandidaten voor jouw vacature of interim opdracht.

Geef eenvoudig op het platform aan naar welke specialisatie jij op zoek bent, en ontvang binnen 24 uur cv's van 6 kandidaten met de door jou gewenste specialismen. Middels het platform vindt je de expertise die jij nodig hebt. Of het gaat om e-commerce, webanalyse, contentmarketing, SEO of SEA; je vindt het met 6in24.

Marketing- en communicatiespecialist nodig?

Met 6in24 beschik je over de mogelijkheid om in het gehele marketing- en communicatiedomein, snel en zonder gedoe, de perfecte kandidaat te vinden voor jouw opdracht of vacature. Het platform ontzorgd volledig en maakt jou zoektocht net zo eenvoudig als het bestellen van een hamburger van Kranenborg op Ubereats. 

Je bent slechts 3 clicks verwijdert van het vinden van de perfecte kandidaat
Binnen 3 clicks de marketing of communicatie specialist vinden waar je naar op zoek bent? Ja je leest het goed! Met het internetplatform 6in24 is dit mogelijk. Met deze minimale inspanning beschik jij snel over de beste kandidaat voor jouw interim project of vacacture. Je wordt volledig ontzorgd in het vinden van de benodigde kracht en expertise. Zo kun jij jouw focus verleggen naar andere belangrijke zaken.

No cure no pay
Probeer het platform volledig zonder zorgen uit. Je hebt geen account nodig en je betaalt pas als er daadwerkelijke een kandidaat geplaatst is.

Probeer het zorgeloos uit

Marketing- en communicatie: starter, medior of senior

Voor het vinden van zowel de startende als ervaren marketing of communicatieprofessional zit je bij 6in24 goed. Van projecten voor de beginnende marketeer tot aan opdrachten voor de ervaren communicatieprofessional. Via het platform vindt jij precies de specialist die matcht met de gewenste expertise en de cultuur van jouw organisatie.

Enkele voorbeelden van marketing & communicatie professionals die je via 6in24 kunt vinden:

Marketing

Communicatie

Development

Analytics

Design

Online Marketeer

Mediamanager

Digitaal strateeg

CRM marketeer

Visual Design

Growth Hacker

Copywriter

Product manager

Data scientist

UX specialist

Content marketeer

Communicatie manager

Product owner

Webanalist

 

Conversie optimalisatie
specialist

Campagne manager

Online projectleider

Database marketeer

 


Persoonlijk advies
Wij geven je graag persoonlijk inzicht in de meerwaarde van ons platform. Wil je meer te weten komen over de werkwijze van 6in24? Of ben je benieuwd naar ervaringen vanuit eerdere samenwerkingen met opdrachtgevers die zochten naar een marketing of communicatieprofessional? Wij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Laat ons je overtuigen