Bureaus


Als bureau gebruik je vaak niet meer dan 10% van de database. Maar wat doe je met de overige 90%? 6in24 is dé manier om het onbenutte deel van de database toch in te kunnen zetten.

Via 6in24 komen interim bureaus eenvoudig in contact met mooie opdrachten en goede kandidaten. Per zoekopdracht lever je als bureau kandidaten aan bij 6in24. Binnen 24 uur krijg je uitsluitsel of de door jou voorgestelde kandidaat in aanmerking komt. Er wordt pas betaald wanneer jouw interimmer daadwerkelijk geplaatst wordt. Voor werving en selectie functies hanteren wij een deadline van 6 werkdagen. 6in24 is jouw no cure no pay sales force! Wil je je als bureau aansluiten en meer te weten komen over ons verdienmodel? Neem contact met ons op via 020-2149141 of stuur een mailtje naar info@6in24.nl

Naast vacatures krijgen wij ook CV's van kandidaten binnen. Het bijkomend voordeel voor kandidaten van 6in24 is bovendien dat kandidaten zich in één keer bij 6 bureaus kunnen aanmelden – bovendien zijn het na selectie de beste bureaus van Nederland. Omdat ze ook nog eens binnen 24 uur reactie krijgen zullen weinig interimmers zich de moeite nemen om zich ook nog bij andere bureaus in te schrijven. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen. Indien je als opdrachtgever, bureau of interimmer met ons in zee gaat zijn deze voorwaarden automatisch van toepassing.