Over ons


Het kan ook anders: 6in24

Binnen 24 uur 6 topkandidaten van de beste 6 bureaus? 6in24 breekt met de conventies van de traditionele detacheringsmarkt. De verbinding tussen vraag en aanbod wordt opnieuw gedefinieerd. Maak kennis met detachering volgens 6in24: eenvoudiger, sneller, transparanter.

Ons doel is om het huidige recruitmentproces te versimpelen. Binnen drie muisklikken heb je jouw vacature geüpload en krijg je binnen 24 uur de zes beste kandidaten doorgestuurd van de zes beste bureaus. 6in24 is een onafhankelijk platform voor opdrachtgevers en (interim) kandidaten. Een vacature uploaden is gratis. De bureaus hanteren fees die marktconform zijn en liggen afhankelijk van het vakgebied vaak tussen de 20% en 25%. De voorwaarden die het betreffende bureau hanteert worden altijd van te voren inzichtelijk gemaakt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. 

Onze specialismen:

Heb je vragen over de werkwijze van 6in24? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-2149141 of per mail op info@6in24.nl.

Note: Voor vaste functies hanteren we een deadline van 6 dagen om de bureaus genoeg tijd te geven om een perfect match te maken!

In de media

BNR Radio commercial/campagne: hier kun je onze radiocampagne terugvinden.

BNR Radio: via deze link kun je luisteren naar een eerdere uitzending van BNR Nieuwsradio waarin Jan Frans te gast is bij Roelof Hemmen en aandacht wordt besteed aan 6in24.

Persbericht: Lees hier